Meer resultaten voor huurhuizen

 
huurhuizen
huurhuizen
Woning verkopen appartement verkopen loft verkopen vastgoed verkopen? Bent u op zoek om uw huis snel te verkopen? Misschien wil u een woning snel verkopen omwille van een sterfgeval? Wij zijn discreet en wij kopen uw huis.
huurhuizen
Wilt u uw huis of bouwgrond snel verkopen? Wij kopen uw huis en garanderen discretie al 15 jaar lang.Voorschot tot 10.000. Huis verkopen? Direct geld.
verhuurmakelaar rotterdam
Ben Housing zoekt voor mij. Bent u op zoek naar een actieve verhuurmakelaar die een passende woning voor u zoekt in Rotterdam en omstreken zoals Barendrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Benhousing Rotterdam is u graag van dienst. Bent u een student of bijvoorbeeld een zelfstandig ondernemer? Verhuurmakelaar Ben Housing B.V. heeft vanaf 2006 deskundige ervaring op het gebied van huur en verhuur en staat altijd voor u klaar! Wij zijn bovendien uitgegroeid tot een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam. Wij bemiddelen bij huurwoningen in alle soorten en maten.
Leidsch Dagblad Huurhuizen op Leimuidens Connexxionterrein later.
Annelies Karman 23 apr. Het plan voor sociale huurhuizen op het Connexxionterrein in Leimuiden gaat de koelkast in meldt wethouder Floris Schoonderwoerd. Niet in de ijskast benadrukt hij. We willen de extra sociale huurwoningen graag bouwen. Op dit moment is er alleen nog te veel onzeker over de plek. Schoonderwoerd en de woningcorporatie willen wachten totdat er meer duidelijk is over de toekomstige verkeerssituatie rondom de nabijgelegen N207. Het Connexxionterrein was vroeger een busremise. Ongeveer tweederde van de grond is gereserveerd voor aanpassingen aan de provinciale weg N207 die Leimuiden nu in tweeën splitst. Zuid-Holland wil het kruispunt vervangen door een viaduct.
huis te huur
Huurwoningen en Huurhuizen in NL! Ga nu snel een woning huren via Huurwoningen.nl.
Elke dag het NIEUWSTE huurwoning aanbod van particulieren en makelaars! Vind huurwoningen appartementen en kamers Gratis adverteren en zoeken naar huurwoningen.
makelaar
Bewoners huurhuizen Veldhoven boos over renovatie Overal stof dit is geen doen Omroep Brabant.
Bewoners huurhuizen Veldhoven boos over renovatie Overal stof dit is geen doen. VELDHOVEN Kijk zo'n puinhoop was het. Hier zie je hoe de trapleuning los is geraakt. En hier liggen onze kleren zo aan de kant gegooid en onder het stof Buurtgenoten Marcel Slegers en Wendy de Bruin zitten samen aan tafel. Ze bekijken foto's op elkaars telefoons. Beiden wonen ze in de wijk d'Ekker in Veldhoven waar bijna 500 sociale huurwoningen worden gerenoveerd. De huizen van Marcel en Wendy zijn bijna klaar. De opknapbeurt deed nogal wat stof opwaaien letterlijk en figuurlijk.
huis kopen
Cookiemelding LC.nl.
ardennen huisje
Noordhollands Dagblad Corporatie steekt miljoen euro in renovatie van huurhuizen in Breezand.
Martijn Gijsbertsen 20 mrt. Woningbouwvereniging Anna Paulowna laat 38 huurhuizen aan het Pastoor Verhoeffpark in Breezand ingrijpend renoveren. De corporatie met zon 1400 woningen in de Polder heeft Jorritsma Bouw uit Bolsward gecontracteerd om de klus van circa een miljoen euro uit te voeren. Het contract zal komende donderdag worden ondertekend. De huizen worden voorzien van nieuw sanitair nieuwe keukens en centrale verwarming. Ook de uitstraling wordt verbeterd door aanpassing van balkons en plaatsing van hardhouten pergolas. In en rondom de woningen worden bovendien isolerende maatregelen getroffen waardoor het energielabel stijgt van F naar B-niveau. De huizen kunnen na de ingreep weer minimaal 25 jaar worden bewoond.
2e hands
Veel klachten over huurhuizen regio Rijnmond RTV Rijnmond.
vrijdag 2 december 2016 1156. Veel klachten over huurhuizen regio Rijnmond. Huurhuizen Delfshaven Foto Mick Somers. Scheuren in muren schimmel in badkamers en zelfs ratten tussen het plafond. De bewoners van huurhuizen in de regio Rijnmond hebben veel klachten. Dat blijkt uit de eerste duizend enquêtes die op verzoek van RTV Rijnmond zijn ingevuld. Sommigen klagen ook dat ze bepaalde reparaties zelf moeten uitvoeren. Tevreden huurders zijn er ook. Sommige mensen geven hun woning en de service van de verhuurder het cijfer tien. De enquête van RTV Rijnmond en de andere regionale omroepen is nog een week in te vullen.
Huurhuizen van Elkien worden energieneutraal gemaakt Omrop Fryslân.
Live fia de app. Huurhuizen van Elkien worden energieneutraal gemaakt. 14 mrt 2017 1352. Woningcorporatie Elkien en bouwbedrijf Dijkstra Draisma zijn een paar weken geleden begonnen met het energieneutraal maken van alle 15.000 huurhuizen van Elkien. Dat moet over ruim tien jaar klaar zijn. Het is een project dat nu financieel nog niet winstgevend is. Beide bedrijven willen niet wachten tot het wel rendabel is. Want dat duurt ze veel te lang.
Planbureau wil meer huurhuizen voor middeninkomensDFT Telegraaf.nl.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement! Planbureau wil meer huurhuizen voor middeninkomens. Gisteren 0825 Alexander Bakker. Den Haag Er dreigt een drastisch tekort aan huurwoningen voor middeninkomens. Het Planbureau voor de Leefomgeving een belangrijke adviseur van het kabinet lanceert daarom vandaag ideeën om het roer radicaal om te gooien. Zelfs de verkoop van sociale huurhuizen komt ter sprake. Middeninkomens vallen tussen wal en schip. De overheid trekt de knip voor de zwaar gesubsidieerde sociale huurwoningen en huizenbezitter krijgen steun via de hypotheekrenteaftrek.

Contacteer ons