Op zoek naar huis te koop tongeren?

 
huis te koop tongeren
huis te koop tongeren
huis te koop tongeren
huis te koop tongeren
Huis te koop in Tongeren Immo Top Invest.
011 222 295 011 222 295. Huis te koop in Tongeren. Huis te koop in Tongeren. Op zoek naar een woning in Tongeren? Tongeren is met ongeveer 30.000 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 87 vierkante kilometer de negende grootste gemeente van Limburg. Ongeveer de helft van de totale bevolking van Tongeren woont in de stadskern. De andere helft woont in één van de andere 16 deelgemeenten. In Tongeren zijn er heel wat leuke bezienswaardigheden die vooral te maken hebben met de Romeinen. ZO is er de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek de stadomwallingen. Ontdek de gezellige familie die Immo Top Invest is.
huis bouwen
Hairextensions kopen doet u bij Haarhuis van Tongeren.
Hairextensions kopen doet u bij een echt haarspecialist. Wilt u hairextensions kopen en bent u op zoek naar een echte haarspecialist? Haarhuis van Tongeren bestaat al meer dan 80 jaar en wij hebben al ruim 45 jaar ervaring met haarwerken zoals pruikenhaarstukkenmaatwerktoupets en hairextensions. Bij Haarhuis van Tongeren hairextensions kopen doet u bij een echte haarspecialist! U kunt bij ons hairextensions kopen van Balmain. Deze hairextensions zijn van zeer goede kwaliteit en gemaakt van echt haar! De hairextensions zijn strengen haar die afzonderlijk worden aangebracht. U kunt hairextensions kopen in diverse lengtes. Wij hebben hairextensions is vijf lengtes van 20 30-40-50 en 60 cm.
2e hands
tongeren Huis te koop in Antwerpen Kapaza.be.
Provincie Antwerpen Huizen 0 zoekertjes van aankoop en verkoop op Kapaza.be
Goed Gevonden Te koop.
GERICHT ZOEKEN klik hier. SORTEER OP prijs gemeente type. Perceel van 426 m voor een gesloten bebouwing rustig gelegen in Sluizen tuin met zuid-gerichte bezonning. Bouwoppervlakte van 1425 m en kan volledig worden onderkelderd. Maximale bewoonbare oppervlakte bedraagt ongeveer 325 m TOEGELATEN BOUWVOLUME Gevelbreedte 95 meter Kroonlijsthoogte 6 meter Bouwlagen maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst Bouwdiepte Op het gelijkvloers.
Koopwoningen Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena te Boxtel Huis te koop in Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena te Boxtel.
Koopwoningen Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena te Boxtel. Koopwoningen Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena te Boxtel. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Boxtel Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena. Hieronder staan resultaten 1 tot 2. Laatste update recent eerst. Woonhuis Dennendreef Boxtel Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena 109.000 k.k. 5282 HK 75 m 4 kamers eengezinswoning. Omschrijving Op park met veel facelteiten gelegen Chalet 365 dagen recreeren in een prachtige omgeving. Het chalet is gebouwd in kunststof materialen. Woonhuis Dennendreef Boxtel Verspreide huizen Tongeren Luissel en Nergena 82.500 k.k.
Tongeren Koopwoningen België 2dehands.be.
Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Hasseltsesteenweg 254 3700 Tongeren Huis Te Koop.
Huis Te Koop Hasseltsesteenweg 254 3700 Tongeren op Billionhomes.com 640631
Huis Te koop in Tongeren sluizen België Buitengewoon huis.
Deze ruime tweewoonst met werkhuis bevindt zich aan de verbindingsweg tussen Tongeren en Visé in de deelgemeente Sluizen. Ideale investering als opbrengsteigendom! Klik op de foto om ze te vergoten. niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied.

Contacteer ons