Meer resultaten voor janssens vastgoed

 
janssens vastgoed
janssens vastgoed
wij kopen uw huis
huis verkopen aan vastgoedmakelaar
TIP! Huis snel verkopen? Janssens Vastgoed Direct zekerheid.
Wij zijn een professionele organisatie die de zekerheid biedt van een snelle en betrouwbare verkoop van de woning. Wilt u ook uw huis verkopen direct zekerheid geen dubbele hypotheeklasten of gewoon gemak? Janssens Vastgoed is kapitaalkrachtig waardoor wij zelf uw woning appartement of beleggingspand zonder enig voorbehoud kunnen aankopen. Wij zijn u graag van dienst en komen vrijblijvend bij u langs om een kosteloos bod te doen op uw woning. Op ons eigen aanbod is inruil van eigen woning mogelijk.
woning opkoper
Janssen Vastgoed BV winkels bedrijfspanden kantoren.
1.800 m2 vanaf 50 m2 Meer informatie. 2.905 m2 Meer informatie. Sinds 2007 is Janssens Vastgoed BV actief in West-Brabant op het gebied van zakelijk vastgoed. Wij richten ons op het kopen verkopen en verhuren van bedrijfspanden kantoren en winkels. In 1965 is de grondlegger Harry Janssens gestart met een DAF garage in Roosendaal. Na een periode van ruim 40 jaar in de automotive branche met verschillende merken en meerdere vestigingen zijn deze activiteiten in 2007 verkocht en is het beheer van onze vastgoedportefeuille onze kernactiviteit geworden. De meeste van onze panden zijn nieuwe kwalitatief hoogstaande gebouwen met een moderne uistraling.
Alopecia areata
Janssens Vastgoed Dorst HuizenZoeker.
Adres Oude Tilburgsebaan 63. HuizenZoeker facts over Janssens Vastgoed. HuizenZoeker heeft koopwoningen en huurwoningen gevonden van Janssens Vastgoed. Janssens Vastgoed heeft huizen te koop en te huur in Tilburg Breda Dongen Oosterhout Roosendaal en Berkel-Enschot. Het woningaanbod bestaat uit woonhuizen en appartementen. De gemiddelde vraagprijs van de te koop staande huizen en appartementen bedraag 192.000. De vraagprijs van het goedkoopste huis bedraagt 115.000. Het duurste huis heeft een vraagprijs van 297.500. Van 24 woningen is de vraagprijs in het verleden gewijzigd. De meest recente woning is aangeboden op 5 juni 2017. Bekijk een overzicht van alle 2 makelaars in Dorst.
livraison à domicile
Vastgoed Janssens Janssens Vastgoed.Gewoon GoedVastgoed Janssens Janssens VastgoedGewoon Goed!
Hall wc ruime living met schuifraam naar. Pastoor Verwilghenplein 10 bus 4 9120 Haasdonk. 0475 89 04 80. Vastgoed Janssens is lid van BIV Nummer 502561. Modern Appartement met Loftgevoel.
huis kopen
Huis geërfd? Janssens Vastgoed koopt woning Tilburg.
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. Janssens Vastgoed koopt woning. WONEN 08 november 2012 reageer Door WES2 Dichtbijmeeschrijver. Een huis erven in deze tijd kan door de erfgenamen als een zware last ervaren worden. De kosten die het huis met zich meebrengt moeten de erfgenamen kunnen dragen. Janssens Vastgoed gaat daarom niet op zoek naar een mogelijke koper voor het huis maar koopt de woning zelf. Het huis is gedateerd en het onderhoud gaat door er zijn kosten voor gas water en elektra en de verzekering.
babywinkel
Janssens vastgoed Makelaars Makelaar in Dorst Noord Brabant.
Home Makelaars Noord Brabant Makelaars Dorst Janssens vastgoed Welkom op de pagina van Janssens vastgoed makelaar in Dorst U kunt contact met deze makelaar opnemen via onderstaande contactgegevens. Oude Tilburgsebaan 63 4849 PM Dorst. 2 4849 ZG Breda. 0161 413666 0653 187008 0161 413777. Klik hier voor de website van Janssens vastgoed. Klik hier om per email contact op te nemen. Zijn de hierboven vermelde gegevens niet juist of wilt U Uw bedrijf van onze site verwijderen?
ggz amsterdam

Contacteer ons